Derfor skal du vælge en enkelt carport frem for en dobbelt carport

Overvejer du at anskaffe dig en ny carport, men er i tvivl om du skal vælge en enkelt eller en dobbelt variant? Så læs med her, hvor du får de bedste grunde til, hvorfor du skal vælge en enkelt carport frem for en dobbelt.

Er du bilejer, og ejer du ikke allerede en carport? Så vil du uden tvivl opleve det som en markant forbedring, hvad enten du anskaffer dig en dobbelt eller en enkelt model. Med en carport kan du nemlig komme mange af en bilejers klassiske gener i forkøbet. F.eks. slipper du for at skulle skrabe sne og is væk om vinteren, og du kan også undgå mange af de gængse vejrbetingede skader, som en bil kan få.

Men når du nu skal ud at se på en ny carport, er det alligevel en god idé at gøre op med dig selv, om det er den lille eller den store variant, du skal gå efter. Med det sagt er der mange gode grunde til at vælge en enkelt carport i stedet for en dobbelt carport.

Mangler du en enkelt carport? Så klik her.

En pladsbesparende løsning

Hvis I kun har én bil i din husstand, er det i langt de fleste tilfælde tilstrækkeligt med en enkelt carport. Der er plads til at parkere en enkelt bil under den, lige netop som du har brug for. Den ekstra opbevaringsplads, som en dobbelt carport ville give dig, kan altså godt gå hen og blive overflødig.

En enkelt carport kræver heller ikke så meget plads, hvilket er praktisk, hvis du ikke har uanede mængder af kvadratmeter at gøre godt med. Eller måske du også gerne vil reservere noget af din udendørsplads til et blomsterbed eller et siddearrangement? Uanset hvad får du med en enkelt carport en dejligt pladsbesparende løsning.

Mulighed for tilbygning

Måske tænker du på at vælge en dobbelt carport, fordi du også godt kunne tænke dig lidt plads til opbevaring af cykler, brænde eller værktøj? Den ekstra opbevaringsplads kan du sagtens få med en enkelt carport. Det er nemlig muligt at vælge en lang række af smarte tilbygninger som f.eks. et redskabsrum eller et brændeskur.

En af de smarte ting ved en tilbygning er, at du har mulighed for at få et udendørsrum, som kan låses af. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om, om dit gode værktøj eller din cykel bliver stjålet.

Husk æstetikken

Har du besluttet dig for at få bygget en enkelt carport? Så husk at tage højde for æstetikken. En carport er nemlig det første, dine gæster vil blive mødt af, når de besøger dig, og dermed vil den have stor betydning for, hvordan dit hjem bliver opfattet.

Heldigvis er der mange enkelt carporte på markedet, som er både funktionelle og flotte. Sørg for at vælge en model i et materiale, der harmonerer med din boligs stil, så der opstår en naturlig sammenhæng mellem bygningerne. På den måde er du sikker på at få en carport, som du vil være glad for at se på i mange år frem.